Financiering

Duurzaamheid

Subsidies

Vanuit de overheid wordt verduurzaming gestimuleerd. Als u ervoor kiest om uw bedrijfshal te verduurzamen komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie. De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een regeling vanuit de overheid, waarbij u ondersteund kunt worden bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie, zoals verbeterde isolatie. Meer informatie over deze regeling vindt in de brochure van de Rijksoverheid.

Als u wilt investeren in zonnepanelen (duurzame energie), kunt in aanmerking komen voor een SDE-subsidie. Bekijk de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Bomar Beheer Gendt  small
Wouters Harderwijk  small
Duurzaamheid

Financiering

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor hun bedrijfspand te verduurzamen. Aangezien verduurzaming vanuit de overheid wordt gestimuleerd, kun je voor de financiering hiervan als bedrijf in aanmerking komen voor subsidies of leningen met aantrekkelijke rentekortingen. Dit maakt het laten plaatsen van isolerende dak- en gevelbeplating of zonnepanelen financieel een stuk interessanter.

Heeft u vragen over de financiering en wilt u deze bespreken met een deskundige? MACO begeleidt u bij het in contact komen met de juiste partijen, zoals adviesbureaus of banken. Deze partijen kunnen u ook helpen bij het aanvragen van de juiste subsidies. Voor ori├źnterende vragen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Maak een afspraak

Interesse in een renovatie?

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

OF

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

06 - 312 661 16