Nieuwbouw

Nieuwbouw

MACO: ook voor nieuwbouw van een bedrijfspand

Kocht u onlangs een stuk grond om een mooi nieuw pand op te bouwen? Of laat u een nieuw pand bouwen, maar zoekt de bouwer nog een partij om de dak- en gevelbeplating en kozijnen te leveren? Dan zijn we bij MACO dé partij die u zoekt. Naast renovatie en isolatie van bedrijfspanden, houden we ons ook met de nieuwbouw van een bedrijfspand bezig.

Met ruim 10 jaar ervaring in het werk aan bedrijfshallen, weten we precies wat er nodig is om een pand te bouwen dat aan al uw wensen voldoet. We hebben ruime keuze in gevelpanelen in veel verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om voor isolerende sandwichpanelen te kiezen, waardoor uw nieuwe pand ook meteen heel duurzaam is. Zo bouwen we een toekomstbestendig pand waar u jarenlang plezier van hebt.

Wouters Harderwijk small
MACO Abcoude
Werkwijze

Zo gaan we bij de nieuwbouw van uw bedrijfspand te werk

Als het om de nieuwbouw van een bedrijfspand gaat, zijn er bij MACO twee mogelijkheden. U besteedt de bouw aan een bouwbedrijf uit en zij vragen ons om de dak- en gevelbeplating en de kozijnen te leveren. Of u besteedt de bouw in zijn geheel aan ons uit. In het laatste geval nemen we de complete nieuwbouw van een bedrijfspand voor onze rekening.

Bij complete nieuwbouw voeren we voordat we aan de slag gaan uiteraard uitgebreide gesprekken om uw wensen in kaart te brengen. We bespreken zaken als:

  • De grootte van het pand.
  • De hoeveelheid en grootte van de ramen en deuren.
  • De materiaalkeuze voor de bouw.
  • De plaats waar het pand moet komen.
  • De isolatiewaarde van het nieuwe pand.
  • Het toepassen van eventuele accessoires, lichtstraten en zonnepanelen.

Bij nieuwbouw is het fijn als u de bouwgrond al in het bezit heeft. Ook de financiering regelt u zelf. Maar over al het andere denken we graag met u mee. Doordat we vanaf het begin betrokken zijn en de nieuwbouw zelf uitvoeren, is het eindresultaat precies zoals u dat voor ogen heeft.

De planning vanaf ons eerste contact tot de oplevering van uw bedrijfspand verschilt. Gemiddeld kunnen we zo’n acht weken na akkoord op de offerte met de bouw beginnen. Voor de bouw hebben we in de meeste gevallen dan nog zo’n vier tot vijf maanden nodig. De grootte van het pand, de materiaalkeuze en of het bijvoorbeeld eerst nog nodig is om te heien, spelen bij de uiteindelijke doorlooptijd allemaal een rol.

Kosten

Wat zijn de kosten van nieuwbouw van een bedrijfspand?

De kosten van nieuwbouw van een bedrijfspand hangen van veel verschillende factoren af. De grootte van het pand speelt opnieuw een belangrijke rol. Hoe groter, hoe meer materialen er nodig zijn en hoe meer werk het bouwen is.

Daarnaast is de materiaalkeuze een belangrijke factor. Kiest u voor profielplaten of sandwichpanelen? De laatste isoleren en zijn verkrijgbaar in drie verschillende diktes. Hoe dikker, hoe beter ze isoleren. Maar dan betaalt u ook meer. Ook extra’s zijn onderdeel van de prijs. Denk aan een lichtstraat of zonnepanelen op het dak.

Over de kosten van nieuwbouw van een bedrijfspand valt vooraf dus moeilijk wat te zeggen. Vraag bij interesse in nieuwbouw daarom altijd een offerte aan.

Wouters Harderwijk small
FastenerPoint Cofac Studio Sterk Staal Composiet Kader 000 s
Interesse

Interesse in nieuwbouw?

Een compleet nieuw pand dat écht aan alle wensen voldoet. Voor veel bedrijven is het een droom die uitkomt. En de belangrijkste reden om voor nieuwbouw te kiezen. Want omdat u met een leeg stuk bouwgrond begint, kunt u het pand helemaal vormgeven zoals u dat wilt.

Bij MACO helpen we u daar graag bij. We staan u bij tijdens de ontwerpfase en zorgen vervolgens voor een succesvolle realisatie. Daarbij staan uw wensen altijd centraal. Zodat er een pand komt te staan waar u jaren mee vooruit kunt.

Wilt u meer informatie over de nieuwbouw van uw bedrijfspand? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dan kan door te bellen naar 0631266116 of een e-mail te sturen naar info@bedrijfshal-renovatie.nl. We helpen u graag!

Maak een afspraak

Interesse in een renovatie?

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

OF

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

06 - 312 661 16