Kosten gevelrenovatie

Kosten

De kosten van gevelrenovatie

Stel, uw bedrijfspand is oud, verkleurd of past het niet meer bij deze tijd. Of u betrok recentelijk een nieuw pand, maar aan de buitenkant ziet het er allesbehalve ‘nieuw’ uit. Dan is gevelrenovatie een goede oplossing. U geeft er uw pand een fris en nieuw uiterlijk mee. Maar voordat u tot renovatie van uw bedrijfspand overgaat, wilt u natuurlijk maar al te graag weten wat de kosten van gevelrenovatie zijn.

Bij MACO begrijpen we dat als geen ander. Al meer dan 10 jaar houden we ons voornamelijk bezig met het renoveren van bedrijfshallen. Soms gaat het alleen om renoveren, waarbij het pand een frisse, nieuwe uitstraling krijgt. Steeds vaker gaat het om renoveren én isoleren, omdat de wens bestaat om duurzamer te ondernemen. De kosten spelen daarbij een belangrijke rol, want wanneer is iets een goede investering? Dat vertellen we u graag.

Wouters Harderwijk  small
MACO Abcoude
Verschillend

Geen renovatie is hetzelfde

De kosten voor gevelrenovatie verschillen per project. De prijs die we berekenen hangt van veel verschillende factoren af. Dan moet u denken aan:

  • De huidige staat van het pand. Wat zit er nu aan gevelplaten op de gevel?
  • De grootte van het pand.
  • Wat moet er op het pand komen? Kiest u voor profielplaten of isolerende sandwichpanelen?
  • Als u kiest voor isolerende sandwichpanelen, hoe dik moeten die dan zijn? Kiest u voor 6 cm, 8 cm of 10 cm? Hoe dikker de panelen zijn, hoe meer ze isoleren. Maar hoe duurder ze ook zijn.
  • Welke kleur moeten de panelen hebben?
  • Hoe gemakkelijk kunnen we onze werkzaamheden uitvoeren? Moeten we een speciale kraan huren om de gevelrenovatie uit te kunnen voeren?
  • Welke accessoires wilt u in de gevel? Denk aan aluminium en kunststof ramen, kozijnen en (overhead)deuren.
  • Moet u er een lichtstraat op het dak komen?

Zoals u ziet, is echt geen enkele renovatie hetzelfde. Daarom is het heel lastig om iets over de gemiddelde kosten voor gevelrenovatie te zeggen.

Offerte

Voor de kosten van gevelrenovatie altijd een offerte op maat

Omdat het moeilijk is om iets over de kosten van gevelrenovatie per m² te zeggen, vraagt u bij MACO heel makkelijk een offerte aan. Stuurt u bij de offerteaanvraag duidelijke foto’s van uw pand mee? En omschrijft u daarbij wat de wensen zijn? Dan kunnen we voordat we bij u langskomen wel alvast een prijsindicatie geven. U bepaalt dan zelf of u dat interessant genoeg vindt om ons bij uw bedrijfspand uit te nodigen. Komen we bij u langs? Dan kunnen we na een uitgebreid gesprek een definitieve offerte voor u maken.

Wouters Harderwijk  small
reduced
Besparen

Bespaar door gevelrenovatie op uw energierekening

Kiest u bij gevelrenovatie ook voor isolatie? Dan bespaart u na de renovatie op uw energierekening omdat uw pand een betere isolatiewaarde heeft. Hoeveel die besparing precies is, hangt van verschillende factoren af. Hoe dikker de sandwichpanelen die u laat plaatsen, hoe meer u bespaart. Daarnaast kunt u nog extra besparen als u op uw nieuw geïsoleerde dak zonnepanelen laat installeren.

De kosten van de gevelrenovatie kunt u met isolatie dus na enkele jaren weer terugverdienen. Dat gaat nog sneller als u aanspraak kunt maken op de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers. Hier leest u daar meer over.

Interesse

Benieuwd naar de kosten van uw gevelrenovatie? Vraag een offerte aan!

Bij MACO vinden we het belangrijk om de gevelrenovatie geheel naar uw wensen uit te voeren. Daarom is het ook zo lastig om vooraf iets te zeggen over de gemiddelde kosten voor gevelrenovatie. Veel liever geven we u een offerte op maat.

Daarmee voorkomen we teleurstelling. Want wat als uw renovatie veel duurder uitpakt dan het gemiddelde? Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Straks ziet u af van gevelrenovatie omdat het gemiddelde voor u te duur is. Maar dan blijkt dat het voor u veel voordeliger kan.

Bij MACO maken we daarom altijd een offerte op maat. Bent u benieuwd wat gevelrenovatie u kost? Vul dan nu ons offerteformulier in.

MACO Abcoude 0
Maak een afspraak

Interesse in een renovatie?

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

OF

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

06 - 312 661 16