Bedrijfspand isoleren

Isoleren

Bedrijfspand isoleren: een slimme investering

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun bedrijfspand te verduurzamen. Het is een logische stap in een periode waarin energiebesparing en duurzaam ondernemen steeds belangrijker worden. Bovendien is een bedrijfspand isoleren een investering die u meestal snel terugverdient. In de winter houdt u de warmte binnen, waardoor er minder energie nodig is om het pand te verwarmen. In de zomer blijft het juist langer koel, waardoor ook koelen minder nodig is.

Door te isoleren genieten u en uw medewerkers het hele jaar van een aangenaam werkklimaat. Daarnaast dalen de energiekosten van uw bedrijfspand flink. En door minder energie te verbruiken, helpt u ook meteen mee aan een beter milieu. Zo levert verduurzamen u veel voordeel op.

LaSalle  min
MACO Abcoude
Werkwijze

Zo gaan we bij het isoleren van uw bedrijfspand te werk

Laat u uw bedrijfspand isoleren door MACO? Dan brengen we eerst altijd goed in kaart wat uw wensen zijn. Allereerst willen we weten welke isolatiewaarde het bedrijfspand moet krijgen. Daarbij maken we onderscheid tussen de gevel en het dak. Het isoleren van de gevel doen we met sandwichpanelen. Bij een hellend dak gebruiken we de sandwichpanelen ook voor het dak. Bij een plat dak brengen we een laag isolatie over het dak aan en werken we dat af met een nieuwe laag dakbedekking.

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden, gaan we altijd bij onze klanten langs om de wensen door te spreken. De sandwichpanelen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarom willen we graag weten welke kleur het moet worden. Maar ook waar eventuele aansluitingen moeten komen. Daarnaast kijken we bij bedrijfspand isolatie ook altijd of het nodig is om de ramen of kozijnen te vervangen.

Voorbereiding

Wat u zelf kunt doen ter voorbereiding op bedrijfspand isolatie

Kiest u ervoor om uw bedrijfshal te isoleren? Dan komt er veel op u af. Voordat we een offerte uitbrengen, willen we veel van u weten. Daarom raden we u aan om vooraf al over een aantal zaken na te denken. Zo speelt de uitstraling die uw pand moet krijgen een rol. Als we een bedrijfspand isoleren brengen we nieuwe gevel aan. Daarmee is het dus ook een moment om uw bedrijfshal een make-over te geven. Misschien wilt u daar dit keer uw bedrijfskleuren in laten terugkomen?

Daarnaast is het goed om na te denken over het budget dat u voor de bedrijfspand isolatie hebt. En horen we graag over de doorlooptijd die u in gedachten heeft. Als we een bedrijfshal isoleren, willen we ten slotte nog graag weten of er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden. Denk dan aan de plaatsing van lampen, camera’s, verwarmingsbuizen en kozijnen op de gevel.

Wouters Harderwijk  small
reduced
Besparen

Duurzaamheid en besparen op de energierekening

Het verduurzamen van uw bedrijfspand begint met isolatie; door het plaatsen van nieuwe dak- en gevelplaten die beter isoleren. U kunt zelfs nog een stapje verder gaan door zonnepanelen op het nieuwe dak te plaatsen. Dan bespaart u niet alleen energie door de betere isolatiewaarde van uw bedrijfspand, maar ook doordat u zelf uw eigen groene energie opwekt. Dat bespaart aanzienlijk in de kosten en is nóg weer beter voor het milieu.

Hoeveel besparing de verduurzaming u precies oplevert, hangt van veel factoren af. Bij MACO werken we met sandwichpanelen van 6 cm, 8 cm en 10 cm dik. Hoe dikker een paneel is, hoe meer die isoleert. Maar u betaalt ook meer voor dikkere panelen. Daarnaast verschilt de besparing per jaar. Het is niet elke winter net zo koud, of elke zomer even warm.

Subsidie

Bedrijfspand isoleren? Vraag subsidie aan!

Een bedrijfshal isoleren vraagt een aardige investering. Maar wist u al dat er voor bedrijven die investeren in duurzaamheid een subsidieregeling is? Het gaat om de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers.

Voldoet de isolatie van uw bedrijfspand aan de voorwaarden? Dan mag u 45,5% van de investeringskosten van de winst aftrekken. Hiermee verlaagt u uw fiscale winst. Gemiddeld levert dit een besparing op van 11%. Daarnaast profiteert u ook nog van de gebruikelijke afschrijving voor uw investering én een lagere energierekening.

Lees hier meer over EIA en ontdek of u voor de subsidie in aanmerking komt.

MACO Abcoude 0
LaSalle  min
Interesse

Interesse in bedrijfspand isolatie?

Bij MACO zien we bij bedrijven een groeiende interesse om hun bedrijfspand te isoleren. Het is een begrijpelijke ontwikkeling in tijden waarin duurzaamheid en een lager energieverbruik steeds belangrijker worden. Met ruim 10 jaar ervaring in het renoveren van bedrijfshallen, durven we ons bij MACO een specialist te noemen als het om isoleren gaat. Want isoleren is bij ons ook renoveren.

Als we uw bedrijfshal renoveren doen we niet aan spouwisolatie. We brengen isolerende sandwichpanelen over de oude gevel aan. Dat betekent dat u meteen een gloednieuw pand krijgt. In de kleuren die passen bij wat u wilt uitstralen. Uw bedrijfshal ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Wilt u meer informatie over het isoleren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dan kan door te bellen naar 0631266116 of een e-mail te sturen naar info@bedrijfshal-renovatie.nl. We helpen u graag!

Maak een afspraak

Interesse in een renovatie?

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

OF

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

06 - 312 661 16