Werkwijze

VERDUURZAMEN

UW BEDRIJFSHAL VERDUURZAMEN?

Laat u uw bedrijfshal door MACO renoveren? Wij maken deze ook duurzamer. Deze verduurzaming vindt plaats doordat de nieuwe dak- en gevelbeplating beter isolerend is, en daardoor de energiekosten van het bedrijfspand dalen. Bovendien kunnen we ook zonnepanelen op het dak plaatsen, waardoor u zelf groene energie gaat opwekken. Aangezien dit vanuit de overheid wordt gestimuleerd, zijn er ook mogelijkheden om de kosten die bij de installatie gemaakt worden (gedeeltelijk) te vergoeden middels een subsidie. Wij helpen u graag bij het bekijken van deze mogelijkheden.

Wij zorgen voor een strak resultaat, zodat uw bedrijfshal er weer als nieuw uitziet en er de komende jaren weer goed tegenaan kan.

MACO Loosdrecht
Stappenplan

Hoe wij te werk gaan

Stap 1 - Contact

Uw renovatieproject begint bij het opnemen van contact. Dit kunt u doen door ons te bellen of te mailen, of door ons contactformulier in te vullen. We bespreken samen met u uw wensen en de mogelijkheden. Zodra dit voor beide partijen helder is doen we u een voorstel. Bij akkoord gaan we van start met de werkzaamheden.

Stap 2 - Dak en gevel

Op de dag van de renovatie komen we bij u langs en verwijderen we allereerst de huidige dak- en/of gevelbeplating. Vervolgens plaatsen we de dak- en/of gevelbeplating die u bij ons heeft uitgekozen. U kunt hierbij kiezen voor geïsoleerde beplating, zodat u uw huidige isolatie verbetert.

Stap 3 - Accessoires

Ook alle bijbehorende accessoires kunnen wij plaatsen, zoals bijvoorbeeld aluminium en kunststof ramen, kozijnen en (overhead)deuren.

Stap 4 - Lichtstraten

Om voor de juiste hoeveelheid lichtinval in uw bedrijfshal te zorgen, plaatsen we indien gewenst lichtstraten op uw dak. Onze lichtstraten zorgen voor lichtinval aan de binnenkant en voor een strakke uitstraling aan de buitenkant.

Stap 5 - Zonnepanelen

Mocht u geïnteresseerd zijn in het opwekken van duurzame energie, dan kunnen wij ook zonnepanelen op uw dak plaatsen. Mogelijk komt u hierbij in aanmerking voor een subsidie.

Maak een afspraak

Interesse in een renovatie?

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

OF

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

06 - 312 661 16