Gevelrenovatie

Wouters Harderwijk  small
Uitstraling

Gevelrenovatie bedrijfspand: voor een compleet nieuwe uitstraling

Jarenlange blootstelling van het pand aan de weersinvloeden, nieuwe bedrijfskleuren of de aankoop van nieuw, maar toch oud pand. Er zijn tal van redenen om tot gevelrenovatie van een bedrijfspand over te gaan. Panden die oud, verkleurd of niet meer van deze tijd zijn, knappen door gevelrenovatie enorm op. Een bedrijfshal ziet er na renovatie weer fris en als nieuw uit, waardoor u er weer vele jaren met plezier kunt ondernemen.

Bij gevelrenovatiebedrijf MACO zijn we echte specialisten in het renoveren van bedrijfspanden. We doen al ruim 10 jaar niet anders. Daarbij is isolatie ook altijd mogelijk. Zo helpen we u niet alleen aan een nieuw pand, maar staan we u ook bij als u duurzamer wilt ondernemen.

Definitie

Wat is gevelrenovatie?

Bij gevelrenovatie van een bedrijfspand heeft u bij MACO twee opties. Alleen uw bedrijfspand renoveren, of renoveren én isoleren.

Kiest u voor de eerste optie? Dan werken we met profielplaten. Deze profielplaten zijn geschikt voor gebruik op gevels en daken. Ze zijn zeer duurzaam en betaalbaar. Daarnaast zijn ze snel te monteren. Dat is fijn, omdat u weinig overlast van de gevelrenovatie ervaart als wij snel klaar zijn. En doordat de profielplaten in veel verschillende kleuren te verkrijgen zijn, is er altijd een die uw bedrijfshal de uitstraling geeft die bij uw bedrijf past.

Bij de tweede optie gaan we voor de bedrijfspand renovatie aan de slag met sandwichpanelen. Deze duurzame panelen zijn leverbaar in verschillende isolatiediktes. Het gaat om panelen van 6 cm, 8 cm en 10 cm dik. Hoe dikker een paneel is, hoe meer die isoleert. Maar u betaalt ook meer voor dikkere panelen. De sandwichpanelen zijn zowel horizontaal als verticaal toe te passen en geschikt voor gevels en daken. Net als bij de profielplaten is er ruime keuze in kleuren, zodat ook de kleur waar u naar op zoekt bent er tussen zit.

MACO Abcoude

Zo gaan we bij de gevelrenovatie van uw bedrijfspand te werk

Als gevelrenovatiebedrijf doen we bij MACO weinig anders dan het renoveren van gevels. Daarvoor hanteren we een beproefde werkwijze die altijd uit dezelfde vijf stappen bestaat:

Stappenplan

Hoe wij te werk gaan

Stap 1 - Contact

De gevelrenovatie begint altijd met een eerste contactmoment. U neemt telefonisch of per mail contact met ons op, of u vult ons contactformulier in. Vervolgens komen we bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Is dit voor beide partijen helder? Dan doen we u een voorstel. Gaat u akkoord? Dan plannen we de werkzaamheden in en gaan we van start wanneer u dat het beste uitkomt.

Stap 2 - Dak en gevel

Is de dag van de renovatie aangebroken? Dan beginnen we met het verwijderen van de huidige dak- en/of gevelbeplating. Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van de dak- en/of gevelbeplating die u bij ons uitkoos. Dat kunnen profielplaten of isolerende sandwichpanelen zijn. De isolerende panelen brengen we over de oude gevel aan.

Stap 3 - Accessoires

Een gevel bestaat niet alleen maar uit gevelplaten. Daarom plaatsen we ook alle bijbehorende accessoires. Denk dan aan aluminium en kunststof ramen, kozijnen en (overhead)deuren.

Stap 4 - Lichtstraten

Indien gewenst plaatsen we ook lichtstraten op uw dak. Die zorgen binnen voor de juiste hoeveelheid lichtinval in uw bedrijfshal. Aan de buitenkant van uw bedrijfspand zorgen de lichtstraten voor een strakke uitstraling.

Stap 5 - Zonnepanelen

Een gevelrenovatie en werk aan het dak is natuurlijk het uitgelezen moment om zonnepanelen te laten plaatsen. Zeker als u kiest voor isolerende sandwichpanelen, zijn zonnepanelen een goede investering. Ze maken het mogelijk om zelf uw eigen duurzame energie op te wekken, zodat u nog duurzamer onderneemt.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van gevelrenovatie?

Het grootste voordeel van een bedrijfspand renovatie is natuurlijk dat uw pand een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Soms is een bedrijfshal gewoon oud, verkleurd of niet meer van deze tijd. Renovatie is dan een simpele manier om een groots resultaat te bereiken. Na de renovatie ziet uw pand er compleet anders uit. Het oogt fris en netjes, en kan echt weer door als visitekaartje van uw onderneming.

Een bedrijfspand renoveren is ook een goede optie als u een nieuw pand betrekt dat eigenlijk gewoon oud is. Of waarvan de uitstraling niet bij uw onderneming past. Door het pand dan met gevelpanelen in de eigen bedrijfskleuren te renoveren, past het weer helemaal bij wat u wilt uitstralen. Zo is het net alsof u een nieuw pand betrekt.

Ten slotte is het voordeel van renovatie dat er meteen de mogelijkheid is tot isolatie. Zo wordt renoveren een slimme investering die u met mogelijke subsidies en energiebesparing snel weer terugverdient.

Wouters Harderwijk  small
reduced
Kosten

Wat kost gevelrenovatie?

De kosten van gevelrenovatie hangen van veel verschillende factoren af. Kiest u voor profielplaten of sandwichpanelen? Moet er een lichtstraat in het dak komen? En wilt u misschien ook zonnepanelen op het dak? Het heeft allemaal invloed op het kostenplaatje. Datzelfde geldt voor de grootte van het pand en de isolatiewaarde (mocht u voor isolatie kiezen). Daarom raden we u altijd aan om bij interesse in gevelrenovatie van uw bedrijfspand een offerte aan te vragen.


Ook voor schadeherstel van uw bedrijfspand

Soms is er schade aan de gevel van uw bedrijf, maar is een complete gevelrenovatie niet nodig. Denk aan stormschade aan uw bedrijfspand of een beschadiging doordat iemand tegen de gevel aan reed. Voor gevelschadeherstel is het vaak al voldoende om de beschadigde gevelplaten en afwerkkappen te vervangen.

Bij schadeherstel aan uw pand komen we, nadat u contact met ons opneemt, bij u langs om de schade op te nemen. Op basis van onze bevindingen maken we een offerte voor het schadeherstel aan uw bedrijfspand. Gaat u akkoord? Dan bestellen we de gevelplaten die we nodig hebben en spreken we een dag af om deze te komen monteren. Uw pand ziet er door een kleine ingreep meteen weer veel mooier uit.

Interesse

Interesse in gevelrenovatie van uw bedrijfspand?

Bij MACO willen we u altijd een zo compleet mogelijke gevelrenovatie van uw bedrijfspand bieden. Dan hoeft u maar één partij in te schakelen. Dat houdt het overzichtelijk, omdat u dan maar één aanspreekpunt heeft. Daarnaast houdt het de vaart in de werkzaamheden, omdat we niet op andere partijen hoeven te wachten.

Besteedt u het renoveren van uw bedrijfspand aan ons uit? Dan weet u zeker dat uw bedrijfshal er weer fris en als nieuw uitziet. En als u dat wenst, zorgen we naast renovatie ook voor isolatie. Dan bent u helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Wilt u meer informatie over gevelrenovatie van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 0631266116 of een e-mail te sturen naar info@bedrijfshal-renovatie.nl. We helpen u graag!

MACO Abcoude 0
Maak een afspraak

Interesse in een renovatie?

Wilt u meer informatie over het laten renoveren van uw bedrijfshal? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

OF

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

085 77 399 34